Sose gondolnád mennyit számít a hossza : villám kisokos

skypeA pár hetes kánikula után az előrejelzések szerint augusztus második felében ismét megszaporodnak majd a villámlással járó nyári zivatarok, ezért fontos, hogy időben felkészüljünk ezekre. Az APC by Schneider Electric megosztja olvasóinkkal tapasztalatait, amelyek segítségével megvédhetjük készülékeinket.

A nyugodt családi filmnézés vagy a barátokkal való önfeledt skype csevegés érdekében nem elég csupán beszerezni egy túlfeszültségvédelmi eszközt, a helyes üzembe helyezés is kritikus fontosságú. A telepítésnek meg kell felelnie bizonyos alapvető szabályoknak. Az egyik ilyen, hogy az eszközt a villamos hálózattal összekötő kábel hossza minél rövidebb legyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ne fogadj autmatikusan MMS-t, javasolják a mobilszolgáltatól

csü aug 20 , 2015
A közelmúltban, az Android operációs rendszerben megtalált biztonsági rést, a “Stagefright” lehetővé teszi, hogy különlegesen kialakított, rosszindulatú videofájlok segítségével illetéktelenek sebezhetővé tegyék az Android telefonokat. Ezek a videofájlok hasonlóan működnek, mint a vírusok a számítógépeken, ám mivel az alkotóelemeik kombinációja milliós nagyságrendű, a mobilszolgáltatók nem tudják előzetesen felismerni és azonosítani […]

És még ez is...