Soós Berci egyre inspirálóbb

objektiv-nikonA Nikon már régóta jelen van a Facebookon, most pedig már az Instagramon is követhető 2015. július 9-től. Az új közösségi oldalon ráadásul egy különleges, kifejezetten fesztiválozóknak szóló fotópályázatot is hirdet, amelyben bármelyik 2016-os hazai fesztiválbérletet lehet nyerni. A játékosok tizennyolc egyedi fotós téma közül válogathatnak a @NikonHungary Instagram oldalán, amely a fotópályázat ideje alatt (2015. július 9-augusztus 22. között) egy gigantikusan óriási fesztiváltérképpé változik.

Azok, akik legalább egy fotót feltöltenek, indulnak a Nikon ajándékaiért, akik pedig legalább öt témához töltenek fel fotót, esélyesek a fődíjra, egy 2016-os fesztiválbérletre az általuk választott fesztiválra. A fotópályázatba az egyik legismertebb hazai Nikonos “street” fotós, Soós Berci, azaz Soós Bertalan is beszállt, hiszen az ő képeivel inspirálják – tizennyolc különböző Instagram aloldalon – a fesztiválfotósokat. Soós korábbi Soundos, Szigetes és Voltos fotói mellett az idén készült, friss fesztiválfotókat is közzéteszik majd ezeken az aloldalakon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Így válasszunk hálózatot külföldön: roaming akadémia

hét júl 13 , 2015
Itt a nyár, rengetegen utaznak, roamingolnak. Az aktualitásra tekintettel, egyben a korábbi évek tapasztalataira támaszkodva, a roaminggal kérdéskörében történő jobb eligazodás érdekében a Média-és Hírközlési Biztos az alábbi néhány tanáccsal segít. 12. Külföldön melyik szolgáltató hálózatát tudjuk igénybe venni? Mindenekelőtt vegyük figyelembe, hogy szolgáltatónk eleve azt a külföldi partneri hálózatot […]

Friss, ropogós