Sony: nagy siker az ingyenvideó

 

Az új ingyenes tartalomszolgáltatás beindulását követően a Sony tévé- és Blu-ray-tulajdonosok kevesebb mint két hónap alatt 100 000 videót néztek meg. A fuso interaktív szolgáltatás segítségével 2012. október óta számos magyar tartalomszolgáltató műsorai, többek között népszerű sorozatok és filmek váltak ingyenesen elérhetővé egyetlen alkalmazás segítségével, amelyek megtekintéséhez csupán internetelérésre van szükség. A Sony és a fuso felületet fejlesztő Fuso Ecosystem Nyrt. együttműködése keretében a szolgáltatás minden 2009 óta vásárolt internetképes Bravia televízión működik, illetve bármilyen televízión elérhetővé válik internetképes Sony Blu-ray vagy Sony házimozi használatával. A megállapodás szerint az ingyenes tartalomszolgáltatás hamarosan a Sony Xperia táblagépein is elérhető lesz.

Tavaly október óta a regisztrált felhasználók aránya közel megnégyszereződött, így mintegy 19 000 felhasználó vette igénybe a Fuso szolgáltatást különböző internetképes Sony készülékeken. A felhasználók az adott időszakban átlagosan napi egy órát töltöttek a szolgáltatás kezelőfelületén, és összesen közel 100 000 videotartalmat néztek meg. Az elmúlt két hónap alatt minden ötödik felhasználó Blu-ray eszközön keresztül böngészett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Jön a Samsung Windows 8 ready monitora

csü febr 14 , 2013
  A Samsung bemutatta a prémium kategóriájú monitorválasztékának legújabb tagjait. Az SC770 a Samsung első, Windows 8-ra optimalizált multi-touch kijelzője, míg az ergonomikus 7-es sorozatba tartozó SC750 ultravékony kialakításával, 90 fokos elforgathatóságával és képminőségével tűnik ki. A Samsung csúcstechnológiájú SC770-es érintőképernyős monitora a vállalat első olyan multi-touch képernyője, amelyet Windows […]

És még ez is...