Sony: Itt az év első fecskéje

Sony Bravia X80LA Sony bejelentette, hogy a BRAVIA X80L az első olyan új Sony tévékészülék, amely 2023-ban kiskereskedelmi forgalomban megvásárolható.

A Sony új 4K HDR tévéi hat különböző méretben készülnek, hogy a legkülönbözőbb enteriőrökhöz illeszkedjenek, és bevezessék az embereket a blockbuster filmek és izgalmas játékok izgalmas világába. Az X80L számos olyan technológiával rendelkezik, amelyek együttesen működnek, hogy egy lenyűgöző szórakoztató csomagot nyújtsanak. Az ultra-wide Triluminos Pro színpalettával és a tartalmakat valós időben elemző 4K HDR X1 processzor teljesítményével, amely intenzív kontrasztot, csúcsfényerőt és természetes színeket jelenít meg, az X80L az otthoni szórakoztatás központi eleme lesz. A Dolby Vision egy olyan technológia, amelyet gyakran a nagy mozikhoz társítanak, és amely ezen az X80L TV-n is megtalálható. Mindenben, amit az ember néz, teljes potenciált szabadít fel, ultraszupercsodásanélénk színekkel, élesebb kontrasztokkal és mély textúrával ruházza fel a képeket. A hangzást az X-Balanced hangszóró biztosítja.

A minimalista és időtálló TV-t úgy tervezték, hogy bármilyen belső térbe illeszkedjen. Az elegáns Flush Surface Bezel két állású, fekete, karcsú talpon ül, amelyet úgy terveztek, hogy széles és keskeny bútorfelületekhez egyaránt illeszkedjen, így alatta elhelyezhető egy hangsugárzót, vagy a TV-t akár egy kis szekrényen is el lehet helyezni. Kizárólag a BRAVIA TV-tulajdonosok számára az X80L készülékkel hozzáférés nyílik a BRAVIA CORE alkalmazáshoz, beleértve a Sony Pictures Entertainment könyvtárat, amelyben elérhető számos új kasszasiker és klasszikus. Elérhető a Pure Stream, és az IMAX Enhanced filmek legnagyobb elérhető gyűjteménye, valamint megtekinthetők a kulisszák mögötti Studio Access felvételek. Az X80L megvásárlásakor öt film választható, amelyeket akár 4K HDR minőségben is ki lehet váltani, és 12 hónapig korlátlan streaming is élvezhető.

Az X80L-et szeretni fogják a játékosok, mivel felismeri, ha egy játékkonzol be van kapcsolva és csatlakoztatva van a HDMI 2.1 porthoz, ekkor automatikusan átvált az Auto Low Latency Mode-ra, így zökkenőmentesebb, gyorsabban reagáló játékmenet élvezhető. A nagy kontrasztú jelenetekben az Auto HDR Tone Mapping technológiának köszönhetően a képernyő legsötétebb és legvilágosabb részein is láthatók a fontos részletek. Az Auto Genre Picture Mode funkcióval nem kell aggódni a beállítások átállítása miatt, amikor a különböző típusú szórakozási lehetőségek között váltogat a felhasználó. Az X80L egy új, dedikált Gaming menüvel is rendelkezik, amely a távirányító egyetlen gombnyomással elérhető. Ennek köszönhetően egy helyen gyorsan megtalálhatók a játékteljesítmény optimalizálásához szükséges beállítások. Ide tartozik a VRR (be vagy ki), a Motion Blur Reduction, amely a kép simaságának javítása érdekében tompítja a képernyőt, a Black Equaliser, amely világosabbá teszi a képernyőt, és feltárja a játékban elrejtett objektumokat, és még sok más. Ráadásul a testreszabható célkereszt funkció segíti tökéletesíteni a célzást. Beszarás…


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Azonnali hatállyal megtiltotta a brit kormány a TikTok használatát hivatali informatikai eszközökön

hét márc 20 , 2023
Azonnali hatállyal megtiltotta a brit kormány a kínai ByteDance tulajdonában álló TikTok alkalmazás használatát a minisztériumok és más kormányintézmények munkatársainak hivatali informatikai eszközein. Oliver Dowden, a kormány munkáját összehangoló kabinetiroda miniszteri rangú vezetője a londoni alsóházban tartott tájékoztatásában elmondta: nemrégiben kiberbiztonsági szakértőket kért fel annak megvizsgálására, hogy egyes „külső előállítású” […]
Brit Kormány

És még ez is...