Sony: ezt mindenképp vidd magaddal ha bulizni mész! II.

fotoJavában tart a fesztiválszezon, s a Sony szerint nem buli a buli, ha nem vagy online a mulatozás kellős közepén. Néhány tipp a japán társaságtól, hogy mit ne hagyj otthon semmiképp sem:

DSC QX10 Optikai zoom telefonokhoz
Örökíts meg minden nyári élményt és pillanatot a legjobb minőségben, kiváló részletességgel a DSC-QX10 telefonra rögzíthető optikai zoommal. A gyártó szerint ez a kifejezetten fesztiválokhoz ideális eszköz, egy pillanat alatt alakítja át telefonodat egy olyan fényképezőgéppé, mely nagyfelbontású szenzorral, optikai zoommal, Optical SteadyShot képstabilizátorral és kézi irányítással rendelkezik. A DSC-QX10 optikai zoom lehetővé teszi, hogy bármilyen szögből készíts képeket. Ha egy koncerten a tömegben alig látható a színpad, akkor a telefonra rögzíthető zoom segítségével követheted az eseményeket. Simán elfér a zsebben, és rengeteg kreatív beállítást kínál, hogy könnyen átalakíthasd és gyorsan megoszthasd felvételeidet.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az adathalász és a tengernyi wildcard

hét júl 21 , 2014
A Kaspersky Lab kiszámolta, hogy hány új adathalász wildcardot (lásd keretes) ad hozzá minden hónapban a vállalat adathalász adatbázisához. Ezen számítások szerint 2013-ban átlagosan havonta 96 609 új adathalász wildcard volt, azonban 2014 első felében ez a szám meredeken emelkedett. Idén az átlagos szám 17,5 százalékkal havi 113 500-ra nőtt. […]
adathalász