Somlyai távozik a Humansofttól, feljebb lép Merényi és Daróczi

merenyi-somlyaiA 4iG Nyrt. napokban megtartott igazgatósági ülésen az egyik leányvállalat és a vállalatcsoport vezető testületének élére új tisztségviselőket választott.

Az igazgatóság november 24-i hatállyal Merényi Attilát nevezte ki a Humansoft Kft. ügyvezető igazgatójának, valamint a 4iG Nyrt. kereskedelmi vezérigazgató-helyettesének. Ezzel egyidejűleg Daróczi Péter lett az Axis Rendszerház Kft. ügyvezető igazgatója. Az új vezetők legfontosabb feladata a cégcsoport szintű működés támogatása mellett a leányvállalatok dinamizálása, piaci pozíciójuk további erősítése. Kinevezésük határozatlan időre szól.

A 4iG Nyrt. igazgatósága Merényit nem csak a Humansoft ügyvezető igazgatójának nevezte ki, hanem a 4iG kereskedelmi vezérigazgató-helyettesének is. A szakember korábban az Axis és a Banksoft Kft. élén többször is bizonyította rátermettségét, vezetése alatt ezek a cégek gyors növekedési pályára léptek és kiemelkedően teljesítettek. Az igazgatóság döntést hozott az Axis vezetésével kapcsolatban is: a mai nappal Daróczi Pétert nevezte ki az Axis ügyvezető igazgatójának — Merényi meglévő ügyvezető igazgatói tisztségének megtartása mellett.

Somlyai Gábor a Humansoft Kft.-ben betöltött ügyvezető igazgatói és a 4iG Nyrt.-ben betöltött kereskedelmi vezérigazgató-helyettesi pozícióiból december 9-ével távozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Durva hiba az InPage szövegszerkesztőben

vas nov 27 , 2016
A Kaspersky Lab nemrégiben olyan támadást észlelt az InPage szövegszerkesztőn keresztül, amely lehetővé teszi más rosszindulatú program észrevétlen telepítését.  A Kaspersky szakértői nemrégiben olyan támadást észlelt az InPage szövegszerkesztőn keresztül, amelyet nulladik napi támadásnak (zero-day vagy zero-hour támadás) nevezünk és amely lehetővé teszi további rosszindulatú program észrevétlen telepítését. Az ilyen […]

Friss, ropogós