SmartCommerce: összeszűrte a levet a Virgo Systems és Kis Ervin Egon

kis-egon-ervinSmartCommerce Consulting néven e-kereskedelmi tanácsadó divíziót hozott létre a Virgo Systems és Kis Ervin Egon.

Az új formáció célja, hogy stratégiai és üzletfejlesztési tanácsadást nyújtson elsősorban e-kereskedelmi vagy e-szolgáltatások fejlesztésében érdekelt cégek számára. A SmartCommerce Consulting néven létrehozott e-kereskedelmi tanácsadó divízió vezetője Kis Ervin Egon. Az új egység célja, hogy stratégiai és üzletfejlesztési tanácsadást nyújtson mindazok számára, akik szeretnének eredményeket elérni az online gazdaság, e-kereskedelem, e-szolgáltatások terén.

„A Virgo célja, hogy megerősítse szerepét az e-commerce piacon” – nyilatkozta Gordon Ákos, a Virgo kereskedelmi igazgatója. Hozzátette, hogy ennek egyik fontos eleme egy olyan tanácsadó üzletág létrehozása, amely nemcsak informatikailag, hanem üzleti tanácsadással is segíti a megrendelőket. Kissel hosszú ideje aktív üzleti, szakmai kapcsolatban állunk. Evidens volt, hogy egy ilyen üzletág létrehozásában az ő szakértelmére számítsunk.

„Az elmúlt években kinőttem a független tanácsadói szerep lehetőségeit, sokkal kevesebb munkát tudtam elvállalni, mint amennyivel megkerestek. Az új tanácsadói üzletág építésével lehetővé válik számomra, hogy csak a legnagyobb hozzáadott-értékű feladatokkal foglalkozzak, miközben a sales, adminisztráció és egyéb, nem tanácsadói feladatokat a Virgo profi csapata oldja meg” — mondta Kis.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

IndieGoGo: elindult a NOLD Technologies kampánya

sze okt 12 , 2016
Tegnap indult a magyar Nold Technologies forrásgyűjtő kampánya az IndieGoGo-n. A társaság célja kettős. Egyrészt a közösségi finanszírozási akcióval az alkalmazott technikai megoldásaik különlegességére szeretnék külföldön is felhívni a figyelmet. Másrészt megfelelő anyagi hátteret szeretnének ahhoz, hogy a világ élvonalába tartozó viszonteladók és gyártók OEM partneri körébe léphessenek beszállítóként. A […]