SISWOO R8 Monster okostelefon: egyáltalán nem szörnyű, sőt!

OrangeHa telefon okozott meglepetést mostanában, az a Siswoo Monster R8: olyan hihetetlen jó tulajdonságokkal rendelkezik olyan áron, hogy az túl szép, hogy igaz legyen. 120 ezer forint alatt ritka az olyan okostelefon, amelyik 5,5 hüvelyk Ful HD kijelzővel (1080 x 1920 pixel), MediaTek MT6595 nyolcmagos processzorral, három giga RAM-mal, 32 gigabájt flash memóriával, Sony IMX 135 érzékelős 13 megapixeles fényképezőgéppel, öt megapixeles előlapi kamerával, dual SIM-mel, LTE-vel, NFC-vel és 3350 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. A full HD-s kijelzőnek erősek, szépek a színei, az érintőképernyő megbízhatóan és érzékenyen észlel minden érintést.

Az Android 4.4.2 ugyan nem a legújabb, de az egyik legstabilabb operációs rendszere a Google-nak. A Siswoo nem fektetett energiát a csili-vili grafikai effektek, nyilván az volt a cél, hogy ne ezek a sokak számára csak felesleges látványelemek rontsák a használat értékét. Jó hír azoknak, akik a “szörnyeteg” hívei, hogy a gyártó dolgozik a operációs rendszer frissítésén, s jönni fog az Android 5 Lollipop. Az 3350 mAh-s akkumulátorra szükség van egy ilyen nagy kijelzős készüléknek. Ez a kapacitás a kiváló processzornak köszönhetően az intenzív használat mellett is 15 órás működésre elég, normál használat mellet simán ki lehet húzni két napot is töltés nélkül — írja a dualsimsmartphones.hu.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Igy dolgozunk mi

ked aug 18 , 2015
A magyar munkavállalók huszonkilenc százaléka használja a saját mobil telefonját munkára, és csupán tizenhat százalék kapott vállalati okostelefont. A nagy többség helyhez van kötve Magyarországon: ötvennégy százalékuk a munkaadó tulajdonában lévő asztali számítógépet, huszonhat százalékuk pedig – szintén a munkaadó által biztosított – laptopot használ a napi munkához. A tablet munkahelyi […]

Friss, ropogós