Siswoo C50 Longbow: kétkártyás okostelkefon, túl a belépőszinten

Siswoo-C50-Longbow-Black-WhiteA legújabb Android 5.0-ás rendszerrel érkező Siswoo C50 Longbow egy belépő szintű készülék azok számára, akik egyből egy naprakész 64bites készülékkel ismerkednének a két SIM-kártyás okostelefonok világával, ám mindezt keveset reszkírozva alacsony áron. Az öt collos készülék nagyon kompakt, a készülék felbontása HD-s, azaz 720×1280-as. Hihetetlen jó a képernyő kontrasztja, a fényereje. A színek élénkek, talán már túlzottan is. Szerencsére a MediaTek MiraVision szoftverével teljes mértékben testre szabható a látvány. A készülékbe négymagos, 64-bites MT6735 SoC-a került. Bár ez a chip nem a legcombosabb, a leginkább teljesítményigényes hardcore játékokon kívül minden más feladatra kényelmesen megfelel. Viszont az egy gigabyte RAM ma már kevés, ha négy-öt, isten ne adj ennél több alkalmazást szeretnénk futtatni egyszerre, akkor bizony belassulhat a szerkezet. A készülék háttérmemóriája viszont alapból nyolc gigabyte, ami SD-kártyával igény szerint tovább bővíthető.

A készülék stabilan csatlakozik a wifi hálózatokhoz is, a Siswoo mérnökei nagyon odafigyeltek a megfelelő antennák beépítésére. A beépített kamerák az átlagnál szebb képet készítenek, a hátsó, nyolc megapixeles kamera képminősége veri némely tizenhárom megapixeles nevesebb gyártó kameráját. Gyengébb fényviszonyok mellett persze nem érdemes csodát várni, mert csalódni fogunk. A videók minősége sajnos nem tökéletes, a mikrofon érzékenysége is csak közepes. Az akkumulátor kapacitása a kategória átlagát messze meghaladja, a 3000 mAh. Normál használat mellett bőven egy napon túl is használható a készülék, de ha folyamatosan használjuk a készüléket, akkor tíz órán keresztül tehetjük ezt meg úgy, hogy nem kell a töltő után nyúlnunk. A készenléti idő százhúsz óra — írja a dualsimsmartphones.hu.

A Siswoo egy viszonylag új kínai márka, amelynek európai szolgáltató központja Spanyolországban van, s hallani terveket arról, hogy még idén Németországban is létrehoznak egyet. Mindenesetre kereskedelmi központjuk már van Németországban. Ezek a lépések a Siswoo-t kiemelik a rengeteg kínai gyártó közül, amelyek ugyan olcsón gyártanak jó minőséget, de csak az eladásig foglalkoznak a vevőikkel, utána nem. Alátámasztja ezt a közelmúltbéli visszahívási akciójuk is, amelyben olyan Siswoo R8 Monster készülékeket hívtak vissza, amelyeknek gondjai akadtak gondjai a LED-vaku és a wifi teljesítménnyel. Az érintett ügyfeleknek a gyártó ingyen kicserélte új készülékre a hibásat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tesztelni, jelenteni: tanácsok migránsoknak

sze aug 12 , 2015
Nagy macera, legalábbis informatikai szempontból, ha két vállalat összeolvad, az egyik felvásárolja a másikat, szoftvereket, hardvereket kell leselejtezni, bevezetni, migrálni. S mivel a migrálásnak “szezonja” van a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet munkatársai segítő kezet nyújtanak a rászorulóknak. 3. Teszteljünk, és készítsünk jelentéseket a hibákról és a sikeres projektekről! A […]
Nyomtató

Friss, ropogós