Sikeresen lezárult a HARMAN cégcsoport felvásárlása

A Samsung Electronics bejelentette, hogy lezárult a HARMAN International Industries felvásárlása.

Az összeolvadásról szóló megállapodás értelmében a HARMAN részvényesei 112 dollárnyi készpénzben részesülnek részvényenként. A tranzakciót lezáró feltételek megvalósulásával befejeződött a felvásárlás, vagyis a tranzakciót jóváhagyták a HARMAN részvényesei, illetve minden szükséges hatósági engedélyt is megkapott a vállalat az Egyesült Államokban és bizonyos külföldi joghatóságok területén egyaránt.

A tranzakció lezárultával még a 2017. március 13-ai nyitás előtt felfüggesztették a HARMAN törzsrészvényeinek kereskedését, ezt követően kivezetésre is kerül a New York-i értéktőzsdéről. A HARMAN a továbbiakban a Samsung különálló részegységeként fog működni, felügyeletét pedig a Young Sohn igazgató által vezetett igazgatótanács látja el. A Samsung megtartja a HARMAN dolgozóit, a cég székhelyét és létesítményeit, valamint átveszi a HARMAN alá tartozó fogyasztói és professzionális hangtechnikával foglalkozó almárkákat is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jelentős gazdasági veszteséget okoz és egészségi kockázattal jár az okostelefon-hamisítás

csü márc 23 , 2017
Az okostelefon-hamisítás a súlyos egészségi és adatbiztonsági kockázatok mellett jelentős gazdasági veszteséget is okoz, az Európai Unió legális piaci szereplői évente átlagosan 14 millió készülék eladásától esnek el – derült ki az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalának (EUIPO) legfrissebb jelentéséből. A Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) közleménye az EUIPO jelentése […]
hamis iPhone