ShiwaForce: 365 milliós befektetés

moneyxA ShiwaForce.com bővítésébe 365 milliót fektetnek be magánbefektetők a Széchenyi Tőkealappal (SZTA) együtt. Az SZTA több etapban kétszázmillió forinttal száll be. A tőkét a ShiwaForce.com az idén májusban a világ 15 leginnovatívabb üzleti szoftverének választott KARMA Platform nevű innovációjának fejlesztéséhez használja fel. A nemzetközi piacra lépésen túl a cég ezzel a tőkebevonással összesen 25 új munkahelyet teremt.

„A befektetés a nemzetközi piacra lépésünk folyamatát katalizálja. Az eddig főként nagyvállalati igények figyelembe vételére alkalmas KARMA Platform fejlesztését a skálázódás irányába tudjuk lendíteni és számos kis- és középvállalkozás kiszolgálására tesszük alkalmassá a globális piacon” – nyilatkozta Kovach Anton a ShiwaForce.com vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Dell flash-alapú tömbökkel erősít

csü júl 3 , 2014
A Dell bejelentett egy új vállalati tárolótömb-sorozatot, amely csúcskategóriás storage képességeket kínál nem csúcskategóriás rendszerekhez. A Dell Storage SC4000 tárolótömb-sorozatban egyesítették a flash-rendszerek teljesítményét a lemezalapú tárolás költséghatékonyságával, így akár 72 százalékkal kevesebbe kerülnek, mint a versenytársak tisztán flash-alapú tárolótömbjei — olvasható a gyártó közleményében. Az akár 400 terabájtosra is […]
szerver

Friss, ropogós