Selye János Egyetem: egyre hangsúlyosabb szerep jut az informatika oktatásának

A Selye János Egyetem Akadémiai Szenátusa elfogadta a Gazdaságtudományi Karának névváltoztatását, ami Gazdaságtudományi és Informatikai Karra módosul.

Az egyetem gazdaságtudományi karán eddig sem csupán gazdasági jellegű képzések folytak. Az alapképzésben csaknem ugyanannyi hallgató iratkozott alkalmazott informatika tanulmányi programra, mint a gazdaságtudományi szakokra. Az informatika oktatása terén való fejlődés, a tudományos eredmények és a robotikai központ fejlődése ráerősített az új tanulmányi programok akkreditációjára. Ezzel a kar most jogot kapott az alkalmazott informatika mesteri képzés szeptembertől való elindítására, melyre a diákok már 2020-ban jelentkezhetnek. A kar vezetése az új elnevezéssel rá kíván mutatni, hogy egyre hangsúlyosabb szerep jut az informatika oktatásának a régióban is — írja az ujszo.com.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Így védd az öregeid: mondj nemet az ingyenes dolgokra!

szo jan 4 , 2020
Az alábbi tanácsokkal felvértezve az idősek is jóval nagyobb eséllyel szállhatnak szembe az online csalókkal. A közvélekedés szerint ugyanis az idős embereket nagyobb valószínűséggel verik át csalók, mint gyermekeiket vagy unokáikat. A fentiekhez hasonlóan a csalók e-mailt küldhetnek nekünk, hogy gratuláljanak a lottón vagy egy olyan nyereményjátékban elért „sikerünkhöz”, amelyben soha […]
okostelefon