Segítünk karszalagot választani a rendezvényed számára

ajandektargykozpont.huItt a nyár, amit a legtöbbünk alig várt már, és nem csak a strandolás miatt, hanem azért, mert ez a fesztiválok, illetve az egyéb rendezvények ideje.

Ezeknek az eseményeknek pedig az egyik nélkülözhetetlen kelléke a karszalag, méghozzá több okból kifolyólag is. Egyrészt amiatt, mert segít a szervezőknek a fizető vendégek azonosításában és a visszaélések kiküszöbölésében. Másrészt pedig a közönség számára ereklyeként szolgálhat a későbbiekben.

A karszalag tervezési lehetőségek és színválaszték széles skáláját kínálja

Az Ajándéktárgyközpont fesztiválos és szurkolói termékei között kapható karszalagok, legyen az akár a parafa, a textil vagy a nyakba akasztható változat, lehetővé teszik, hogy olyan feliratozást álmodj meg, amely tökéletesen illeszkedik az eseményed tematikájához vagy a márkád identitásához.

Ráadásul, mivel szublimációs eljárással készülnek, ami egy rendkívül modern technológia, így a grafikák terén is szinte csak a képzelet szabhat határt a lehetőségeidnek. Semmiféle korlátozás nincs a megjeleníthető színek számát illetően, sőt, még színátmenetes grafikában is gondolkodhatsz.

Esetleg rájuk kerülhetnek még a szponzorok márkanevei is, amelyek így a rendezvény egész ideje alatt folyamatosan láthatók lesznek, és garantáltan a látogatók eszébe vésődnek majd, ami minden támogató álma.

Hogyan válassz a rendelkezésre álló karszalagok közül?

Először is azt kell átgondolnod, hogy milyen hosszú ideig tartó viseletet tervezel, hiszen a rendezvények időtartama manapság már rendkívül széles skálán mozog.

Abban az esetben, ha egy többnapos zenei fesztiválról van szó, akkor egyértelműen a textil változat lesz a nyerő, mivel ezt a legkényelmesebb viselni. Ha viszont csak egy este erejéig tart a rendezvényed, akkor szóba jöhetnek a szintetikus rostból készült, egyszer használatos karpántok is.

Mindemellett nem árt még figyelembe venned a döntés során azt is, hogy milyen jellegű a rendezvényed, és az ehhez ár/érték arányban leginkább passzoló karszalagot kell kiválasztanod, természetesen az egyedi igényeket figyelembe véve.

Egy készpénzmentes eseményt például csakis kizárólag RFID karszalagokkal tudsz lebonyolítani, amelyeknek használatával nagymértékben megkönnyítheted a belépési folyamatot, és csökkentheted a sorban állás idejét.

Befejezés

A különböző rendezvények eltérő igényei és a szervezők más-más preferenciái nagymértékben meghatározzák azt, hogy milyen típusú karszalagra is van szükség. Ha ezekkel tisztában vagy, akkor gyerekjáték lesz majd a választás.

Abban az esetben viszont, ha nem boldogulnál, akkor fordulj nyugodtan a fentebb már érintőlegesen említett Ajándéktárgyközpont szakértő munkatársaihoz, akik megpróbálnak majd a tudásuk legjavát bevetve hasznos tanácsokkal ellátni!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nemzetközi tulajdonoshoz kerülhet a Foxpost

ked jún 18 , 2024
Nemzetközi tulajdonossal folytathatja a további a Foxpost, miután a vállalatot értékesítette a Wallis Csoport és a Trueway. A vevő a cseh Packetát is tulajdonló befektetői konzorcium. Nemzetközi tulajdonossal folytathatja dinamikus növekedését a magyar csomagautomata-piac szereplője, a Foxpost Zrt., miután a Wallis Csoport, a Trueway (korábbi nevén Finext) és az alapítók […]
FoxPost

És még ez is...