Schneider — Vigilent: hidegre tennék a szervereket

jegA Schneider Electric bejelentette partneri együttműködését a hűtési menedzsment rendszereket fejlesztő Vigilenttel. A partnerség keretében a Schneider Electric StruxureWare for Data Centers DCIM megoldása a Vigilent új, adatközponti hűtésoptimalizáló moduljával egészül ki. A fejlesztésnek köszönhetően a zárt hurkú vezérlés kifinomult felügyeleti és analitikai képességekkel teszi lehetővé a hőmérséklet és légáramlás automatikus szabályozását, ami optimalizálja az üzemeltetési folyamatokat.

A hűtésoptimalizáló technológiának köszönhetően tehát a hűtési kapacitás ott áll rendelkezésre, ahol éppen szükség van rá. A környezet változásaihoz alkalmazkodó hűtésszabályozás valós időben teszi lehetővé a légáramlás stabilizálását, valamint a reagálást az olyan hőmérsékletet befolyásoló változásokra, mint a berendezések mozgatása, frissítése vagy az informatikai eszközök terhelésingadozása. A rendszer ezzel megoldja a hűtési erőforrások elosztásának bonyolult feladatát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gyér érdeklődés mellett zajlott a Glass Hack

hét jún 2 , 2014
A Colabs és az EU Edge május 23-25. között rendezett Glass Hack Budapest nevű rendezvényén 35 magyar, illetve Magyarországon élő külföldi programozó, fejlesztő, designer, videó- és animációs művész, marketingszakember vett részt. A „Glassware” (a Google Glass-hoz, vagy más okosszemüveghez készített alkalmazás) applikációk versenyében, az előszűrést követően négy csapat négy projektje […]