Sarki fényt Lumiával érdemes fotózni

Auror-borealisA Microsoft büszke a Lumia telefonok kameráinak minőségére. Különösen igaz ez a zászlóshajó, a Lumia 950-re, amely különösen ütős kamerát kapott. Mint a redmondi társaság közleményében olvasható, a technikai paraméterek felsorolásánál sokkal kézzelfoghatóbb bizonyítékot ad erre az a fotósorozat, amelyet a National Geographic fotósa, Stephen Alvarez készített. Ő Lumia telefonokkal a kezében veszi lencsevégre a világ hét természeti csodáját. Legutóbbi blogbejegyzésében Alvarez a varázslatos sarki fény fotózásának körülményeit osztja meg az olvasókkal. A profi fotós Észak-Finnországban, kemény mínuszokban készített lélegzetelállító képeket az a légkörbe behatoló töltött részecskék által keltett fényjelenségről, az Aurora Boreáliszról.

A Microsoft Lumia 950 20 megapixeles hátlapi PureView kamera BSI szenzort használ, F1.9 Zeiss optikával és három LED-es vakuval. Az ötödikgenerációs optikai képstabilizálást ISO12800-as érzékenység és 4K-s felvételi lehetőség egészítik ki. A készülékkel viszonylag árnyékos helyen is jó minőségű képek készíthetők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Napközben elaludt, ráfaragott

szo márc 5 , 2016
Három órán belül őrizetbe vették a jánoshalmi rendőrök azt a fiatal férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint 2016. március 1-jén 14 óra körül kifosztotta ismerősét. Történt ugyanis, hogy a sértett meglátogatta mélykúti ismerőseit, ahol a fáradtságtól elaludt. Amikor néhány óra múlva felébredt, nem találta készpénzét és mobiltelefonját, vendéglátói azonban úgy […]
mobiltelefon