SAP: legalább az élmény legyen ingyen

sap-mobilIngyenessé tette az eddig külön számlázott, magasabb felhasználói élményt biztosító megoldásait az SAP. A korábban vett licencek árát a cég beszámítja a későbbi vásárlásba. A Fiori és a Screen Personas  megoldások a meglévő SAP licencek részévé váltak, azaz a jövőben nem szükséges külön megvenni őket.

A német szoftvercég a Fiori névre keresztelt környezetét múlt évben adta ki azzal a céllal, hogy egységes, és könnyen kezelhető felhasználói felületet biztosítson minden eszközön -tableten, okostelefonon, laptopon-, amely SAP alkalmazásokat futtat. A felhasználó felület alapja a HTML5. Segítségével egyszerűbben kezelhetők a leginkább használt funkcionalitások. Jelenleg több mint 300 app használja a Fiori környezetét.

Az SAP Screen Personas pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók saját maguk alkossák meg a képernyőn látszódó felületet. Célja, hogy egyedi funkcionalitású felületet lehessen létrehozni, mely a leghatékonyabban segíti az egy rendszerrel, de eltérő feladatokkal dolgozó munkavállalókat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A kicsi szép: jön a Veriton N sorozat

sze jún 18 , 2014
Az Acer a napokban mutatta be az új Acer Veriton N sorozatú pc-ket. A készüléket úgy tervezték, hogy ott is használható legyen, ahol nagy a helyszűke, ugyanakkor teljes értékű pc konfiguráció szükséges. A Veriton N sorozat negyedik generációs Intel Core processzorokkal szerelték. A sorozatot Trusted Platform Module (TPM) 1.2 rendszerrel […]

És még ez is...