SAP Hungary minden magyar céget megelőzött

A német SAP magyar leányvállalata, az SAP Hungary Kft. felkerült a világ egyik legrangosabb HR versenyének shortlistjére.

Az Investors in People Awards több kategóriában keresi a legjobb szervezeteket, ahol díjesélyesként először jelölt egy magyar cég, az SAP Hungary: magyar vállalat eddig még sohasem került ilyen magasra. Az SAP Hungary Kft. az év munkáltatói díjának rövidített listájára került a 250-4999 főt foglalkoztató vállalatok között. Itt délkelet-ázsiai és brit szervezetekkel versenyez. A nevezés előzménye, hogy a szoftvercég tavaly nyerte el a „Magyarország Legkiválóbb Vállalata” díjat a „felhatalmazás és részvétel kultúrája” kategóriában az Investors in People hazai szervezetétől, egyben a régió egyik legmagasabb (Gold) minősítését kapta meg.

“Azt gondoljuk, HR gyakorlataink nemzetközi szinten is megállják a helyüket. Ennek egyik alapja, hogy kihasználjuk a legújabb informatikai fejlesztéseket. Ez olyan területeken is versenyelőnyt ad számunkra, mint az új tehetségek megtalálása, vagy a munkatársi elégedettség növelése. A másik fontos pillér a felhatalmazó kultúra, és hogy a munkatársak, az egyén sikerességére úgy tekintünk, mint a vállalati eredmény és fejlődés záloga” — mondta el Horváth Krisztina, a magyarországi leányvállalat HR vezetője. A szoftvercégnél több éve folyamatos a nagyarányú bővülés, hamarosan az ezredik munkatársukat köszöntik.

One comment to “SAP Hungary minden magyar céget megelőzött”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.