SAP Hungary minden magyar céget megelőzött

1

A német SAP magyar leányvállalata, az SAP Hungary Kft. felkerült a világ egyik legrangosabb HR versenyének shortlistjére.

Az Investors in People Awards több kategóriában keresi a legjobb szervezeteket, ahol díjesélyesként először jelölt egy magyar cég, az SAP Hungary: magyar vállalat eddig még sohasem került ilyen magasra. Az SAP Hungary Kft. az év munkáltatói díjának rövidített listájára került a 250-4999 főt foglalkoztató vállalatok között. Itt délkelet-ázsiai és brit szervezetekkel versenyez. A nevezés előzménye, hogy a szoftvercég tavaly nyerte el a „Magyarország Legkiválóbb Vállalata” díjat a „felhatalmazás és részvétel kultúrája” kategóriában az Investors in People hazai szervezetétől, egyben a régió egyik legmagasabb (Gold) minősítését kapta meg.

“Azt gondoljuk, HR gyakorlataink nemzetközi szinten is megállják a helyüket. Ennek egyik alapja, hogy kihasználjuk a legújabb informatikai fejlesztéseket. Ez olyan területeken is versenyelőnyt ad számunkra, mint az új tehetségek megtalálása, vagy a munkatársi elégedettség növelése. A másik fontos pillér a felhatalmazó kultúra, és hogy a munkatársak, az egyén sikerességére úgy tekintünk, mint a vállalati eredmény és fejlődés záloga” — mondta el Horváth Krisztina, a magyarországi leányvállalat HR vezetője. A szoftvercégnél több éve folyamatos a nagyarányú bővülés, hamarosan az ezredik munkatársukat köszöntik.

Ez is érdekes

One thought on “SAP Hungary minden magyar céget megelőzött

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az EU-s pénzesőtől hízhatna a Magyar Telekom, de az eredményen ez nem látszik

sze aug 9 , 2017
A Magyar Telekom közzétette 2017. második negyedévre és első félévre vonatkozó pénzügyi eredményeit. Nem ad okot túlzott optimizmusra. Az összbevétel 2017 második negyedévében 8,9 százalékkal, 153,5 milliárd forintra nőtt (2016 második negyedéves összbevétel: 141 milliárd forint). A 2017. első félévben, az előző év azonos időszakához képest 5,3 százalékkal, 294 milliárd […]
Christopher Mattheisen