SAP HANA-ra szabott megoldás a Huawei és a SUSE együttműködésével

Hargitai-ZsoltA NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE és a Huawei együttműködésének köszönhetően a SUSE Linux Enterprise Server lesz a Huawei új, SAP HANA technológián alapuló megoldásának operációs környezete. A SUSE Linux Enterprise Server és a Huawei SAP HANA-eszköze együtt képesek felgyorsítani a valós idejű adatelemzést és -feldolgozást. Az új termék a Huawei új generációs, kulcsfontosságú megoldásokhoz fejlesztett szervere, amelyet olyan alapvető informatikai szolgáltatások futtatásához terveztek, mint például az üzleti adatbázisok és üzleti adatok feldolgozása, illetve a döntéshozatali folyamatok támogatása. A megoldás a rendkívül megbízható RAS 2.0 hardveren alapul, és magában foglalja többek között a kPar merevlemez-particionálási technológiát. Emellett lehetővé teszi a processzor- és memóriamodulok csatlakoztatását akár működés közben is, és képes rövid idő alatt értesítést küldeni az esetleges hibákról.

„A SUSE mindig is nagy hangsúlyt helyezett arra, hogy szoros együttműködést folytasson a világ vezető hardver- és szoftvergyártóival annak érdekében, hogy az ügyfelek a lehető leghatékonyabban üzemeltethessék informatikai rendszereiket. A SUSE korábban is valósított már meg sikeres projektet a Huawei vállalattal közösen, és az SAP-val is hosszú évek óta szoros partneri viszonyt ápol, amelynek köszönhetően a SUSE Linux Enterprise Server számít a vezető Linux platformnak az SAP-ügyfelek körében. Az új, közösen kialakított megoldás segítségével a vállalatok még rövidebb idő alatt reagálhatnak a gyorsan változó piaci körülményekre” – foglalta össze Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ezerkétszáz tabletet adományozott a Vodafone

pén dec 11 , 2015
A Vodafone a hátrányos helyzetű fiatalok digitális ismereteinek fejlesztése, és a magyarországi oktatás digitális átalakításának ösztönzése érdekében Ezerkétszáz tabletet ajándékozott a Vodafone, jelentette be Beck György, a távközlési társaság magyarországi elnöke. Az együttműködési szerződést az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI), a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK), a Komplex Instrukciós Programot (KIP) Magyarországon […]