Samsung újdonságok a Vodafone-nál

SamsungSamsung újdonságokkal, a Galaxy A3 és A5 okostelefonokkal bővül a Vodafone Magyarország készülékkínálata. A Samsung Galaxy A3 és nagytestvére, az A5, egyaránt prémium fém borítású. Az A3-as képernyője 4,5 inches, míg az A5-ösé ötinches Super AMOLED érintőképernyő. A Samsung Galaxy A3 a korlátlan hívást és sms-küldést, valamint jelentős adatmennyiséget biztosító Red Basic B szolgáltatáscsomaggal 24 hónapra havi 14 990 forintba kerül, pre-paid kártyával, háromezer forintos feltöltéssel 84 990 forintért, az A5-ös Red Basic szolgáltatáscsomaggal 17 990 forintért vásárolható majd meg, illetve háromezer forintos feltöltéssel 119 990 forintért lesz megvehető.

A Samsung okostelefonok vásárlói egy speciális akció keretében féláron vehetik meg a Samsung prémium kategóriás vezeték nélküli kihangosító hangszóróját a Level Box Mini-t. Ez a kiegészítő jelenleg a kategóriájában a legkedvezőbb ár/érték arányú termék. A hangszóró Bluetooth-szal, NFC-vel, vagy 3,5mm-es JACK kábellel bármely okostelefonnal vagy zenelejátszó eszközzel összekapcsolható és bármely androidos okostelefonnal vezérelhető. A mindössze 360 grammos készülék akkumulátora 25 órán keresztül bírja, így akár egy 24 órás bulit is végig lehet vele zenélni. A kompakt méretű eszköz ugyanakkor telefon kihangosítóként is funkcionál, így akár az üzleti életben konferenciabeszélgetésre is használható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Álmodik a Nyomor

sze febr 18 , 2015
Bill Gates-szel, a Microsoft alapítójával, Neven Mimica nemzetközi együttműködésért és fejlesztésért felelős EU-biztossal, valamint Linda McAvannal, az Európai Parlament fejlesztési bizottságának elnökével folytatott eszmecserét brüsszeli tanácskozásán a nyomor elleni globális küzdelmet támogató, Bono ír rockzenész társalapításában létrehozott, ONE.org nevű lobbiszervezet negyven fiatal aktivistája, köztük két magyar résztvevő, Józsa Veronika és […]

És még ez is...