Samsung TV: a nanokristály klassz

tvA Samsung saját fejlesztésű technológiájának köszönhetően a készülékben található nanokristályok mérettől függően különböző színeket képeznek, így különlegesen élénk és valósághű árnyalatokat láthatnak a felhasználók. A napokban bemutatott SUHD készülékek a természet színeit sokkal szélesebb spektrumban és nagyobb színpontossággal képesek visszaadni. Az SUHD-ban rejlő technológia elemzi a megjelenítendő képek fényerejét, minimalizálva a többletenergia felhasználást, miközben élesebb kontrasztot és mélyebb fekete színeket biztosít. Arról nem is beszélve, hogy 2,5-szer nagyobb a fényereje, és a tízbites panelnek köszönhetően 64-szer több színt képes reprodukálni, mint a hagyományos TV-k, sokkal élethűbb képeket jelenítve meg.

A Samsung SUHD televíziói három sorozatban – JS9500, JS9000 és JS8500 –, és öt különböző méretben – 48-tól 88 hüvelykig – érhetők el 2015 márciusától. Ráadásul az ívelt technológia éllovasaként a Samsung portfóliójában immár 22 model található többféle méretben, 32-tól 88 hüvelykig. A vállalat UHD portfóliója hét sorozatból áll, a most bemutatott három SUHD sorozaton kívül, így 2015-től a Samsung UHD TV választéka több, mint harminc modelre bővült, megduplázva a tavalyi számokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

SM 2015: jön az ITU főtitkára

hét ápr 6 , 2015
A Külgazdasági és Külügyminisztérium meghívására 2015. április 8-án Magyarországra érkezik Houlin Zhao az International Telecommunication Union (ITU) – az ENSZ infokommunikációs szervezetének főtitkára. A látogatás célja a 2015. október 12-15. között Budapesten megrendezésre kerülő ITU TELECOM WORLD 2015 rendezvénysorozat előkészítése. Zhao 2015. április 9-én, a délelőtt folyamán mond beszédet az SM […]