Samsung és az SAP közösen kutatja a memóriában tárolt megoldásokat

adaire-fox-martinA Samsung Electronics és az SAP SE megnyitotta közös kutatási központját, ahol a mérnökök a következő generációs in-memory computing technológiához használt memória-megoldásokhoz kapcsolódóan végezhetnek kutatási és fejlesztési feladatokat. Az együttműködés keretein belül a két cég olyan memóriában tárolt technológiai fejlesztésekre összpontosít, amelyek gyorsabb adatfeldolgozást és az egyre gyorsabban növekvő adatmennyiségek informatív elemzését teszik lehetővé.

A cél a memóriában tárolt megoldások globális piacának fejlettebb szintre emelése. Ennek érdekében csúcstechnológiás kutatásokat végeznek az ügyfelek számára kialakított megoldásokban alkalmazható következő generációs DRAM kifejlesztéséért, és közösen dolgoznak a kereskedelmi forgalomba hozatalon is. „A Samsunggal együtt, az SAP HANA platform használatával kifejlesztjük a memóriában tárolt megoldások következő generációját. Ez az együttműködés jól példázza az innováció melletti elköteleződésünket, amelynek köszönhetően ügyfeleink győztes helyzetbe kerülhetnek a digitális gazdaságban” – nyilatkozta Adaire Fox-Martin, az SAP Asia Pacific Japan elnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Európa egyelőre élen jár, de Kína előzni fog

pén szept 30 , 2016
Élen jár az ipari robotok alkalmazásában az Európai Unió, de a legnagyobb növekedés az elkövetkező években Kínában várható — állapítja meg az International Federation of Robotics (IFR) csütörtökön közzétett jelentése. A 2016 World Robotics Report tanulmány kimutatása szerint az ipari robotok alkalmazásában a világátlag felett álló országok 65 százaléka az […]