Samsung: egyre okosabb a jövő

smartvA Samsung a Monacóban megrendezett Samsung EU Fórumon mutatta be az „okosabb” jövőre vonatkozó elképzeléseit. A vállalat az európai televízió piacon megszerzett vezető szerepének megerősítésére a 88-hüvelykes SUHD TV-jét hozta el. A Samsung emellett új, prémium hangzást nyújtó audio megoldásokat, valamint az otthoni sütést-főzést kellemesebbé tevő, a hivatásos szakácsok által inspirált intelligens háztartási készülékeket is piacra dob Európában. „A Samsung a lenyűgöző élmények közvetítéséről szól, és azért vagyunk sikeresek ebben, mivel nálunk a fogyasztók igényei állnak a figyelem központjában” – mondta BK Yoon, a Samsung Electronics elnök-vezérigazgatója.

2015-től kezdődően az összes új Samsung Smart TV-n a Tizen operációs rendszer fut majd, amely nemcsak jobb csatlakoztathatóságot, hanem nagyobb teljesítményű és könnyebben kezelhető platformot is kínál a fejlesztők számára az alkalmazások készítéséhez. Nem utolsósorban pedig még gazdagabb Smart TV tartalmakat és szolgáltatásokat biztosít a fogyasztók számára — állítja a gyártó. (Némi árnyékot vet a Samsung jövőképére, hogy a napokban derült ki, a gyártó okostelevíziói kémkedhetnek a tulajdonosaik után. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új vezérigazgató a Huawei élén

ked febr 10 , 2015
Zheng Wei Feng személyében új vezérigazgató érkezik a Huawei Technologies Hungary élére 2015 tavaszán. Az új vezérigazgató a kínai Zhejiang Egyetem matematika szakán végzett, és 15 éve dolgozik a vállalatnál különböző régiós vezető pozíciókban. A magyar vállalat élére Zheng a Huawei Hutchison hongkongi irodájából érkezik, ahol alelnökeként tevékenykedett. Bin Yun […]
Huawei

És még ez is...