Rusckowski: Folytassa a Xeroxnál!

Stephen-Rusckowski-XeroxA Xerox fejlesztésekért felelős szakembergárdája a napokban Stephen Rusckowski személyében új igazgatóval bővült. Az 57 éves szakember több évtizedes tapasztalattal a háta mögött csatlakozott hozzájuk. Pályafutása során dolgozott a Hewlett-Packard/Agilent Technologies-nál, a Healthcare Solutions Groupnál, majd 2001-ben a Philips Healthcare részlegéhez került, amelyet több mint tíz éven keresztül vezetett. 2012-ben az üzletág ügyvezetőjeként lépett ki a holland vállalattól és kezdett új karriert a Quest Diagnostics-nél, amely az elmúlt időszakban számos, a betegségek megelőzését szolgáló diagnosztikai megoldás kidolgozásában ért figyelemreméltó eredményt.

Worcester-i Politechnikai Intézetben és a MIT menedzsment szakán diplomázott Rusckowski a Xeroxnál is arra szeretne fókuszálni, hogy olyan fejlesztéseket biztosítsanak az orvosoknak, amelyekkel a betegségek megelőzése, illetve a páciensek gyógyítása hatékonyabb lehet. A frissen kinevezett szakember aktívan támogatja az egészségügyi szemléletformálást elősegítő kezdeményezéseket. Többek közt tagja a Project Hope-nak, amely világszerte küzd a tisztább, egészségesebb életkörülmények megteremtéséért és a járványok, betegségek visszaszorításáért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az LG beköltözne a jövő okos autójába

sze márc 18 , 2015
ShareTweetPinShareAz LG Electronics (LG) az Italdesign Giugiaro autóipari dizájnstúdióval együttműködve több termékkel és technológiával járult hozzá a jövőbe mutató Gea koncepcióautó megalkotásához. A Gea összes belső kijelzőjét az LG szállította. Az autó műszerfalának funkcióját ellátó, illetve egyéb fontos információkat is megjelenítő 12,3 colos Full HD IPS kijelző az autó közepén, […]

És még ez is...