Röplabda jogokkal erősít a Network4

röplabdaÚjabb sportjoggal gazdagodott a Network4 kínálata. A műsorszolgáltató sportcsatornái közvetíthetik 2022 és 2025 között a férfi és női röplabda Bajnokok Ligája összes magyar vonatkozású mérkőzését és a két sorozat döntőjét.

Az első meccsekre már nem is kell sokat várni, hiszen a Vasas Óbuda női együttese hamarosan megkezdi szereplését a BL-selejtezőben. A belga VDK Gent elleni idegenbeli mérkőzést október 19-én 20:30-tól az ARENA4+-on, az október 26-i hazai visszavágót 17:45-től az ARENA4-en láthatják a szurkolók. „Magyarországi sporttelevízióként fontos számunkra, hogy minél több hazai vonatkozású sporteseményt mutassunk nézőinknek – mondta el Misur Tamás, a Network4 sportcsatornáinak (ARENA4, MATCH4, ARENA4+) sport-főszerkesztője. „Tavaly és idén is mi közvetítettük a budapesti dartstornát, nálunk láthatták a rajongók Borics Ádám világbajnoki címmérkőzését, és természetesen nagyon örülünk, hogy a Vasas Óbuda menetelését is mi közvetíthetjük – remélhetőleg a lányok újra sporttörténelmet írnak. A röplabda Bajnokok Ligája döntőivel pedig egy újabb látványos sportág csúcseseménye került be a kínálatunkba” – tette hozzá Misur.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Virág: a digitális jegybankpénz garantálja a monetáris szuverenitás fenntartását

sze okt 19 , 2022
A fintech cégek előretörése idején a jegybankoknak a monetáris szuverenitás fenntartását a digitális jegybankpénz garantálhatja, amely a gazdasági növekedés egyik hajtóereje lehet – mondta Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke egy konferencián. A pénz digitalizációja – kulcs a 21. századhoz című előadásában a jegybanki alelnök beszélt a 2020-as évek […]
Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke