Robotprogramozás: elképesztő mi várja a gyerekeket a nyári táborokban II.

robotAz iskolaszünet alatt egy gyermek sem akar tanulásról hallani. De új ismereteket szerezni nemcsak tankönyvekből lehet, hanem játékosan, nyári táborokban is. Összeállításunk azoknak a szülőknek kínál különleges megoldásokat, akik szeretnék, hogy gyermekeik később is jól hasznosítható ismeretekkel gazdagodjanak a nyári táborokban, és érdeklődnek a programozás iránt.

Robotprogramozó tábor
Két teltházas informatikai tábor, egy több ezer főt elérő robotverseny és egy ezer gyermeket megmozgató előadássorozat már bizonyította, hogy hatalmas az érdeklődés a modern informatikai oktatás iránt. Idén nyáron ennek megfelelően a HelloWorld magasabb fokozatba kapcsol, és két, közel egyhetes rendezvényen több mint száz diáknak testközelből megmutatja, miként lehet és érdemes tanítani az informatikát a XXI. században. A táborba a tanulás iránt legfogékonyabb 10-18 éves korosztályt várják. Július 10-15. között a 10-14 éveseket, július 17. és 22. között pedig a 14-18-as korosztályt látják vendégül a Balatonon, a Hotel Révfülöpben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A vezérigazgatók aggódnak

sze júl 6 , 2016
A következő éveket mérsékelt gazdasági növekedés jellemezheti, a kihívások ellenére a vezérigazgatók optimisták – közölte a KPMG a 2016-os vezérigazgatói (Global CEO Outlook) felmérésének megállapítását az MTI-vel. A KPMG tájékoztatása szerint a megkérdezettek 72 százaléka úgy gondolja, hogy a következő három év kritikusabb lehet, mint az előző ötven, de bíznak […]
hacker