Rendmániásoknak nélkülözhetetlen: az LG ezt ajánlja karácsonyra


Másfél hónap múlva itt a karácsony, ezért az LG szakemberei összegyűjtöttek néhány ötletet, aminek biztos, hogy örülnek majd a családtagok: a szülők, a nagyik, nagypapik, a nagynénik, nagybácsik, tesók, unokatesók.

Ki nem örülne egy olyan bejárónőnek, akinek csak egyszeri díja van és nem kell minden alkalommal elmondani neki, hogy mit is csináljon! Elsősorban a család női tagjainak szerezhetsz nagy örömöt az LG legújabb robotporszívójával. Az intelligens készülék a sarkokat és a falszéleket is hatékonyan tisztítja, új generációs II-SLAM kamerájának köszönhetően pedig sötétben is hatékonyan takarít. A feltérképezés és kitakarítás után megjegyzi az útvonalat és a lakás kialakítását, így a következő alkalommal már memóriája segítségével igazodik el és végzi el a takarítást. Az LG VR64701LVMP robotporszívó ajánlott bruttó fogyasztói ára 189 900 forint.

One comment to “Rendmániásoknak nélkülözhetetlen: az LG ezt ajánlja karácsonyra”
  1. Azért egy komolyabb mákszem alaposan megtudja izzasztani a 15-18 Wattos kis ventillátort. De legalább csendben küzd vele, nem úgy, mint az 1600 Wattos dinoszauruszok…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.