Relytélyes app nyert a Magyar Telekom versenyén

1

broadcastA Magyar Telekom idei nemzetközi innovációs versenyének a Kitchen Budapestben megrendezett hazai elődöntőjén a beérkezett 34 magyar pályázatból egy előszűrés után hét csapat kapott lehetőséget a bemutatkozásra. A Telekom vezetőségéből álló zsűri olyannyira értékelte a pályázó csapatok kreativitását, hogy a nyertes mellett négy különdíjat is hirdetett.

A zsűri döntése alapján a Krakkóban rendezendő nemzetközi döntőben az ANGL elnevezésű video-broadcasting applikáció képviseli majd, azaz ez a csapat indulhat a verseny fődíjáért. (Az alkalmazásról és a fejlesztőiről egy morzsányi információt sem találtunk a világhálón, ennyire talán nem kellene titkolózniuk a fejlesztőknek! A -szerk- megj.) További négy ötlet, a Crypt-Talk nevű biztonságtechnológiai megoldás, a CreaTV elnevezésű második képernyős alkalmazás, a Shop&Roll nevű „intelligens vásárlókosár” és a Rebot, egy mobillal vezérelhető robotépítő megoldás kitalálói lehetőséget kapnak a Magyar Telekomtól arra, hogy ötletük továbbfejlesztéséről tárgyaljanak a vállalat szakértőivel és döntéshozóival.

One thought on “Relytélyes app nyert a Magyar Telekom versenyén

  1. "(Az alkalmazásról és a fejlesztőiről egy morzsányi információt sem találtunk a világhálón, ennyire talán nem kellene titkolózniuk a fejlesztőknek! A -szerk- megj.)"

    Ha a szerkesztő tisztában lenne a mostani helyzettel, akkor tudná, hogy amennyiben kikerül bármi féle információ a hivatalos megjelenés előtt (bármiről is van szó), akkor azt más, más néven előbb elkezdi terjeszteni, így hoppon hagyva az eredeti feltalálókat a pénzszerzés lehetőségének megvonásával! Ha a szerkesztő kicsit utánanézne, akkor nyilvánvalóvá válna, hogy pl. (csak egy példa a nagyon sokból) az iPhone 5S megjelenésekor kiszivárgott képek és adatok alapján a Kínaiak előbb elkezdték gyártani és árulni a készülék klónját, mint a Apple a saját készülékét, de ilyen volt már a HTC háza táján is! Nos, ezt egy program „ellopása” esetén sokkal könnyebb véghezvinni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A francia kormány nem adna menedéket Snowdennek

csü jún 5 , 2014
Manuel Valls francia miniszterelnök nem támogatná az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) titkos adatgyűjtési programját leleplező Edward Snowden menedékjog iránti kérelmét. “Nem támogatom, de ha a kérdés felvetődik, természetesen megvizsgáljuk” – fogalmazott kedden a kormányfő a BFMTV hírtelevízióban. A kérdés azért merült fel, mert több mint ötven francia közéleti személyiség petíciót […]
Snowden