Rejtett tanterv a Kodolányi János Főiskolán

tantervÚj szintre lépett a NEXON Vállalkozási és Kereskedelmi Kft. és a Kodolányi János Főiskola együttműködése. Többéves stratégiai partnerség és oktatási együttműködés után július elején megalakult a Kulturális Tanulmányok Tanszék NEXON tanszéki csoportja. A partnerség elsősorban a közösen létrehozott és több éve folyó „Személyügyi üzleti szervező” szakirányú továbbképzésre, az ősztől induló „Emberi erőforrás” alapképzési szakra, valamint a tervbe vett főiskolai duális képzés céljainak valóra váltására fókuszál.

Henczi Lajos címzetes főiskolai tanár, a NEXON szakértője, az együttműködési modell egyik megalkotója úgy véli, a Kodolányi János Főiskolához hasonlóan minden felsőoktatási intézménynek szüksége lenne az elméletben és a gyakorlatban is otthonosan mozgó szakemberekre. Így lehetővé válna a jóváhagyott képzési program mellett rejtett tantervként olyan, a munkaerőpiac által igényelt kompetenciák fejlesztése, amelyek rendkívül keresettek a munkaadók körében és megkönnyítik a végzős hallgatók elhelyezkedését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jeff Jacobson lesz a vezér

ked júl 12 , 2016
Új vezetőt nevezett ki a vállalat élére a Xerox igazgatótanácsa. Jeff Jacobson lesz a cég vezérigazgatója, miután lezárul az a folyamat, amelynek végén a vállalat két független, nyilvánosan működő részvénytársaságként folytatja tovább a működését. Jacobson jelenleg a Xerox Technology üzletág elnöki posztját tölti be, és ezt a feladatot mindaddig ellátja, […]

Friss, ropogós