Rejtélyes nevű alkalmazás felügyeli az Absolut Vodka lepárlását

vodkaAz Absolut Vodka lepárlási folyamatát az ABB System 800xA rendszere irányítja mostantól — jelentett be a svéd társaság, amelyet szinte teljesen biztosan nem az ugyancsak svéd ABBA együttesről neveztek el. A rendszer számos kulcsfontosságú funkciója – köztük a trendadatok, az eszközmonitorozás és a Smart Client információkezelés – segít megőrizni a termék világszerte elismert ízét és minőségét. A siker garantálása érdekében nemrég a The Absolut Company a dél-svédországi Nöbbelöv-ben, az Åhus közelében található üzemében az ABB System 800xA folyamatirányító rendszer üzembe helyezésével korszerűsítette az operátori, üzemeltetői környezetet. Azon túl, hogy a rendszer nagy segítséget nyújt majd abban, hogy a cég meg tudjon felelni a kemény versennyel jellemzett szeszesital-piac jövőbeni elvárásainak, a System 800xA DCS rendszer trendfunkciója különösen megkönnyíti az operátorok dolgát, mivel e funkció segítségével gyorsan felfedezhetik a folyamateltéréseket, és azonnal elvégezhetik a szükséges beállításokat.

Megpróbáltuk kideríteni, hogy az ABB miért nevezi System 800xA-nak a rendszerét. A System nem okozott fejtörést, de hogy a 800 miért pont annyi, amennyi, azt nem sikerült kideriteni. Azt azért megtudtuk, hogy az xA=eXtended Automation. Aki tudja a megfejtést, kérjük írja meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Két évig tarthat az NSA-ügy vizsgálata

csü ápr 3 , 2014
ShareTweetPinShareNémetországban várhatóan két évig dolgozik majd az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) lelepleződött titkos megfigyelési programjai körüli ügyek feltárásán a törvényhozás alsóházának (Bundestag) vizsgálóbizottsága, amely csütörtökön tartja első ülését. A vizsgálóbizottság megalakítását a Bundestag frakciói közösen kezdeményezték. A testület feladata annak megállapítása, hogy az Egyesült Államok, Kanada, Nagy-Britannia, Ausztrália és Új-Zéland […]

És még ez is...