Rehus az IBM magyarországi helytartója

Rehus Péter, az IBM Magyarországi Kft. ügyvezető igazgatójaRehus Pétert nevezték ki az IBM Magyarországi Kft. ügyvezető igazgatójának.

Az új igazgató huszonhat éves szakmai tapasztalattal rendelkezik; pályája során számos vezető pozíciót töltött be az IBM-nél az értékesítés és menedzsment területein, magyarországi illetve régiós szerepkörökben. Kinevezését megelőzően az IBM Kognitív Kereskedelmi Alkalmazások európai üzletágában a felhő alapú szolgáltatásokért felelős kereskedelmi vezető volt. Új pozíciójában teljes körűen irányítja az IBM Magyarország ügyfélkapcsolati munkáját és felel a vállalat teljes termék- és szolgáltatás portfóliójáért. (Elődjének, Benedek Péternek az érdemeiről, távozásának körülményeiről nem szól a közlemény. A -szerk- megj.)

Rehus a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki szakán szerzett diplomát, MBA tanulmányait az angliai Henley Business School-ban végezte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tizenkét járásban fejleszt távközlési hálózatot a PR-TELECOM

vas febr 5 , 2017
Tizenkét járásban fejleszt, valamint épít új, modern távközlési hálózatot a PR-TELECOM Távközlési, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt., több mint 3,3 milliárd forint vissza nem térítendő uniós támogatás felhasználásával. Az Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése elnevezésű pályázat keretében a cég helyi elérési hálózatot, illetve a szolgáltatásokat biztosító gerinc optikai infrastruktúrát fejleszt […]
internet

És még ez is...