Ratatata: tíz tipp Neil Aldridge-től VI.

foto-oroszlan-vadallatA Sony Mobile felkérte a parkőröket, hogy készítsenek fényképeket a vadonban élő állatokról mozgás közben. A fényképezést megelőzően az elismert természetfotós, Neil Aldridge-aki az Év Európai Természetfotósa volt 2014-ben-, tartott kurzust a parkőröknek, megosztva velük tapasztalatait, amelyekre vadon élő állatokkal való munkája során tett szert.

Ne csak egy képet lőj: állítsd a kamerát sorozatfényképező módba, így biztosan nem maradsz le a kritikus pillanatról az akció hevében. Fókuszálj az alanyra és csak kövesd – mindegy, hogy az egy elröppenő madár vagy egy prédáját üldöző oroszlán – a telefon nagy, színes és élettel teli kijelzőjén. A prediktív hibrid autofókusz fókuszban tartja az alanyt. Tartsd lenyomva a kioldó gombot és fotózz vagy videózz, amíg véget nem ér az akció. Utána visszanézheted a képeket és kiválaszthatod a legjobbakat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Dugómentesítő a Miótól

pén szept 9 , 2016
ShareTweetPinShareAz ősz nemcsak iskolába siető diákokat és monoton esőzéseket hoz, hanem végeláthatatlan dugókat is. Egy mindentudó autós kütyü hatékony társként segíthet bennünket abban, hogy még gyorsabban eljuthassunk úti célunkhoz. A gyártója szerint Mio Spirit 8500 LM és 8670 LM, valamint 8670 LM Truck számtalan adattal és hasznos funkcióval könnyíti meg […]
okosváros

És még ez is...