Ragadóskezű alkalmzottat fogtak Debrecenben

1

okostelefonA Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába tett bejelentést egy biztonsági szolgálat munkatársa 2016. január 22-én 16 óra 30 perckor arról, hogy a Debrecen, Kishegyesi úti áruházban lopás történt. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy az ott dolgozók az áruház raktárában ellenőrzést tartottak és észrevették, hogy onnan több elektronikai termék hiányzik. Egy alkalmazottnál megtalálták az egyik hiányzó okostelefont. A férfi a helyszínen elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A járőrök H. A.-t elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A bocskaikerti lakos beismerő vallomást tett. A hálátlan alkalmazottnál tartott házkutatás során a rendőrök további két, az áruházból származó mobiltelefont foglaltak le. A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály 21 éves férfi ellen a sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

One thought on “Ragadóskezű alkalmzottat fogtak Debrecenben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Samsung csúcsprocesszora a Galaxy S7, és S7 edge-ben

csü febr 25 , 2016
A Samsung bejelentette, hogy a legújabb, Galaxy S7 és S7 edge készülékeiben már a vállalat második generációs, 14 nanométeres FinFet technológián alapuló prémium mobilprocesszora kapott helyet. A második generációs, 14 nanométeres FinFET technológiára épülő processzor elődjéhez, az Exynos 7 Octa 7420-hoz képest több mint harminc százalékkal nagyobb teljesítményre képes, miközben tíz […]