Qualysoft: „Természet, Tudomány, Innováció“

OrosPeterTegnap nyitott az UngArt galériában a „Természet, Tudomány, Innováció“ témájának szentelt kiállítás. Méhes Mártonnak, a Balassi Intézet igazgatójának és Szalay-Bobrovniczky Vincének, Magyarország ausztriai nagykövetének köszöntő beszédei mellett a Qualysoft Informatikai Zrt. vezérigazgatója, Oros Péter (képükön középen) beszélt a lehetőségek széles skálájáról a tudomány és a művészet összekapcsolásáról. Ugyancsak bemutatkozott a QualysmArt márka, amely a kiállítás jelentős részét adja, és innovatív módon kapcsolja össze a művészetet és a technológiát. Az esten felszólalt az egyik művész, Michael Hoch, aki az Európai Részecskefizikai Kutatóintézetben (CERN) doktorált.

A kiállításon résztvevő művészek
Antal Balázs, Mario Arbesser, Dániel András, Dieter Ch. Deller, Gáspár György, Harasztÿ István, Michael Hoch, Jakatics-Szabó Veronika, Kelényi Béla, Koralevics Rita, Lois Viktor, Orosz István, Szvet Tamás, Takács Szilvia, Christoph Überhuber, Varga Rita.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyre meglepőbbek az online csalások

szo febr 22 , 2014
A csalások és a támadások egyre gyorsabban növekvő száma és kifinomultsága egyre sürgetőbb problémát jelent az online shopok és az egyéni felhasználók számára. A Kaspersky Lab és a B2B International közös, 2013-as felmérése szerint a felhasználók 98 százaléka rendszeresen lép be e-bank vagy online shop felületekre, és 38 százalékuk mindezt […]