QUADRON – QualityNet paktum

hackerA QUADRON Kibervédelmi Kft. és a kuvaiti internetszolgáltató, a QualityNet W.L.L. együttműködési megállapodást jelentett be, amelynek értelmében a magyar partner it-biztonsági tanácsadást és képzést nyújt majd. A megállapodás előkészítése egy évet vett igénybe, és a magyar it-biztonsági szakértelem, professzionalizmus újabb nemzetközi elismerését jelenti.

Az együttműködés keretén belül idén szeptembertől a QUADRON it-biztonsági szakemberei folyamatosan a helyszínen tartózkodnak és fél év leforgása alatt végig látogatják a QualityNet TOP100 legfontosabb ügyfelét, hogy közösen a piacra vigyék az új szolgáltatásokat. Ezzel párhuzamosan feladatuk a QualityNet it-biztonsági tanácsadóinak kiválasztása, felkészítése és folyamatos képzése.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Oh: a Korea Telecom és a Samsung valami csodásat művelt

pén okt 28 , 2016
A Korea Telecom (KT) és a Samsung Electronics bejelentette, hogy közösen sikerült létrehozniuk és bemutatniuk a világ első 5G kapcsolatát végpontok közötti 5G technológiákra épülő hálózaton keresztül. A 28 GHz-es spektrumot alkalmazó teszt során a KT és a Samsung bemutatta a vezeték nélküli kapcsolatok teljes szinkronizálását, az IP-címek kiosztását, a […]
5G, internet, hálózat