QR-kód lepte el Keszthelyt

qr-kódKeszthelyen okostelefonokkal leolvasható, akár a turisták nyelvéhez is igazodó smart QR-kódokkal láttak el, első körben 26 látnivalót, ezekkel minden fontos információ azonnal és bármikor elérhető – tájékoztatta a keszthelyi önkormányzat az MTI-t. A mobiltelefonra optimalizált internetes oldalak a látványosság legfontosabb tudnivalóit, például leírását, történetét, nyitva tartását és elérhetőségeit mutatják, de képgaléria, térkép és útvonaltervező is segíti a tájékozódást.

A rendszer kódjait kiadványokon, plakátokon, kiállítási installációkon, táblákon vagy éppen névjegyeken, szórólapokon is használhatják, nem csak az adott épületen elhelyezve. Az új keszthelyi kódok látványosak, figyelemfelhívóak, a városi arculat elemeit is tartalmazzák, és a leolvasások számától, helyétől, nyelvétől, időpontjától, de akár a használt eszköztől függően is más-más tartalom megjelenítésére alkalmasak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Szoftverfrissítés: túl sokan kockáztatnak

hét nov 10 , 2014
A Secunia friss jelentése szerint az Egyesült Államokban a felhasználók a harmadik féltől származó szoftverek több mint tíz százalékát nem frissítik a legújabb, biztonságosabb verzióra. A jelentésben részletezték a támadásoknak leginkább kitett, de nem frissített szoftverek toplistáját, amelyen mások mellett megtalálható a Java, az Internet Explorer 11, az Apple QuickTime, […]
Szoftver, prompt

Friss, ropogós