QNAP: itt az OceanKTV 1.1

oceanktvA QNAP Systems, Inc. bejelentette az OceanKTV legújabb 1.1-es verzióját, amelyet számos új funkcióval bővítettek. A világegyetem első NAS alapú karaoke rendszere, az OceanKTV-vel így már YouTube videó is streamingelhető. „Az OceanKTV 1.1 arra is képes, hogy lehalkítsuk az éneket a zeneszámokban, valamint zenéket és lejátszási listákat is ajánl. A felhasználók hozzá is adhatnak YouTube playlisteket az OceanKTV-hez” — jelentette ki Marcus Yang, a QNAP NAS-ok termékmenedzsere. Hozzátette, a YouTube streamingnek köszönhetően még soha nem volt ennyire egyszerű megtalálni a videófájlokat és ráénekeleni azokra.

A QNAP NAS óriási tárolási-kapacitásával több ezer 1080p karaoke szám is kezelhető. A QvPC technológiával a HDMI csatlakozással rendelkező televízión keresztül nézhetők meg a karaoke videók. Az OceanKTV Client appal az iOS és Android eszközökről, mint egy távirányítóról lehet menedzselni a teljes rendszert. Az OceanKTV az új Audio Box-szal még több QNAP NAS-t támogat. Az Audio Box-hoz két darab 6,3 mm-es jack-csatlakozóval rendelkező dinamikus mikrofon kapcsolható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

364 milliárd font sok pénz: ennyi árbevételtől esnek el az európai középvállalatok

hét szept 19 , 2016
ShareTweetPinShareAz európai közepes vállalatok éves árbevételükből akár 4,8 millió fontot (5,7 millió eurót) is elveszíthetnek a növekedésüket gátló akadályok miatt. Európa 75 ezer középméretű vállalkozásában a teljes potenciális elveszített árbevétel elérheti akár a 364 milliárd font (433 milliárd euró) összeget – ami közel annyi, mint Lengyelország éves GDP-je. Az adat […]

És még ez is...