QNAP – IFTTT összefogás a NAS-ok hatékonyságának növeléséért

A QNAP Systems, Inc. bejelentette az IFTTT Agent alkalmazást a QNAP NAS-okra. Az IFTTT (régebben If This Then That-nek is nevezték) jelenleg az egyik legnépszerűbb webes automatizálási szolgáltatás, amellyel különböző webes és mobil alkalmazásokat, valamint eseményeket tudunk összekapcsolni.

Az IFTTT Agent-tel NAS specifikus alkalmazásokat készíthetünk az IFTTT weboldalán a fejletteb automatikus folyamatokhoz, ezzel is növelve produktivitásunkat. Az IFTTT-vel a különböző internetre csatlakoztatott eszközünket, szolgáltatásunkat egyszerűen kapcsolhatjuk össze, melyek akár különböző platformúak is lehetnek. Ezzel megkönnyíti munkafolyamatok összehangolását. A QNAP IFTTT Agent-tel a felhasználók a már meglévő IFTTT fiókjukat-, valamint IFTTT weboldalán lévő gyakorlatilag végtelen számú NAS-sal kapcsolatos applikációt csatlakoztathatják a QNAP-hoz.

„Azt szeretnénk elérni, hogy az automatizált folyamatok folyamatosan növekedjenek, a mindennapunk részévé váljon, például az IFTTT szolgáltatásai. Az egyszerű triggerekkel és logikus felépítésével az IFTTT könnyen érthető és egyszerűen használható. Továbbá az IFTTT Agent for QNAP NAS megtestesíti elkötelezettségünket a NAS megoldáson futó automatikus folyamatok és a felhasználói produktivitás növelése terén” – nyilatkozta Aseem Manmualiya a QNAP termékmenedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Előzetesbe kerülhet a Teréz köruti mobiltelefon-rabló

vas febr 12 , 2017
A 26 éves férfi a megalapozott gyanú szerint a múlt héten, késsel fenyegetve rabolt ki egy belvárosi mobiltelefon üzletet. A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított 2017. január 26-án a délelőtti órákban bement a VI. kerület, Teréz körúti üzletbe, ahol az eladót egy késsel fenyegetve arra kényszerítette, hogy a pultra […]

Friss, ropogós