Pugner a csúcsra ért

pugner-tamasA Magyar Telekom Nyrt. projektmenedzsere kapta az Év Projektmenedzsere díjat.

Pugner Tamás, a Magyar Telekom projektmenedzsere kapta az Év Projektmenedzsere díjat idén. A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla idén azért jelölte Pugnert a díjra, mert az általa menedzselt projektben több mint 2500 helyszínen cserélték le a korábbi rádiós berendezéseket a legújabb 4G\LTE technológiát is támogató eszközökre.

Az Év Projektmenedzsere Díjat a projektmenedzsment szakma magyarországi szervezetei (Fővállalkozók Magyarországi Szövetsége, HTE Projektmenedzsment Szakosztály, az IVSZ, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség, a PMI Budapest, Magyar Tagozat, illetve a Projekt Menedzsment Mesterség Kitűnőségéért Alapítvány, valamint az Építéstudományi Egyesület minden évben közösen hirdetik meg, értékelik és tesznek javaslatot a díjazott személyére. Ezeknek a szervezeteknek a képviselőit tömöríti az úgynevezett Projektmenedzsment Kiválóság Tábla.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az interneten is érvényesek a médiaszabályok

pén nov 4 , 2016
Miközben az internet térnyerésével folyamatosan átalakul a sajtó- és a szólásszabadság tartalma, továbbra is érvényesek a sajtószabadságra vonatkozó demokratikus jogrend szabályai — mondta Koltay András. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem oktatója szerint a szólás- és a sajtószabadság eszköz az autokrácia kialakulása ellen, az igazságkeresésre és a demokratikus rend fenntartására, ugyanakkor […]
internet

Friss, ropogós