Projektort a fociőrültnek: az LG ezt ajánlja karácsonyra

projektorMásfél hónap múlva itt a karácsony, ezért az LG szakemberei összegyűjtöttek néhány ötletet, aminek biztos, hogy örülnek majd a családtagok.

Ha párod a mozi helyett inkább az otthoni szórakozást részesíti előnyben és még ráadásul fociőrült is? Akkor egy projektorral tuti nem lőhetsz mellé. Az LG PF1000U Minibeam LED projektora mindössze 38 cm-es távolságból képes 254 cm-es képet vetíteni a falra, így még egy kis szobában is igazi moziélményt biztosít. A full HD felbontású, kiváló minőségű és részlet gazdag képét a tökéletes hangzás teszi teljessé: a projektor Bluetooth-on keresztül is kapcsolódhat a hangrendszerhez, a hordozható hangszórókhoz, vagy a vezetékmentes fejhallgatóhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ilyen az igazi show business

csü nov 12 , 2015
Hatalmas hírverés után a kínai “szinglik napján”, a 11. hónap 11. napján kezdődött a világ legnagyobb online vásárlási akciója. Nyitás után alig több mint fél órával húszmilliárd jüan (912,3 milliárd forint) bevételre tettek szert a kereskedők, valamint a szolgáltatást menedzselő platform gazdája, az Alibaba. Az első tízmilliárd jüant (456 milliárd […]
Jack Ma a csúcson