Próbáljuk ki a biztonsági újításokat: így frissíts a Windows 10-re

Microsoft-HelloA szlovák ESET bejelentette, hogy a Windows platform alatt működő otthoni (7-es és 8-as verzió) és üzleti (5-ös és 6-os verzió) megoldásai kompatibilisek a Microsoft legújabb operációs rendszerével is. A július 29-én megjelenő Windows 10 telepítése során azonban érdemes néhány biztonsági lépést megtenni vagy átgondolni.

5. A telepítést követően pedig bátran próbáljuk ki a biztonsági újdonságokat: Elég csak mosolyognunk és ki is használhatjuk az új a Windows Hello által nyújtott biometrikus azonosítás lehetőségét amennyiben eszközeink képesek ezek kezelésére. Az üzleti felhasználók, akik Windows 10-re cserélik munkaállomásaik rendszerét, érdemes meggyőződniük arról, hogy a vírusirtójuk a legfrissebb verzió-e. A régebbi verziók nem feltétlenül kompatibilisek a Windows 10 operációs rendszerrel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már megint akciózik a Telenor

ked aug 4 , 2015
Nulla forintos akció keretében kínál vonzó céges okostelefont a Telenor üzleti ügyfelei számára. A Lenovo A6000-es készülékhez kedvező havidíjjal három gigabájt maximális sebességű Hipernet és Office 365-előfizetés előfizetés jár, amely többek közt a Word, Excel és Powerpoint szoftverek számítógépes kiadásait is tartalmazza. A nem helyhez kötött munkát végző ügyfeleknek, kis- és […]
Microsoft