Predator Z850 projektor: ultraszéles, ultrarövid, ultrajátékos

predatorAz Acer bejelentette a Predator Z850 gamer projektor elérhetőségét. A Predator Z850 a világ első olyan ultra-wide HD lézer projektora, amelyet kifejezetten játékhoz terveztek. A gyártó szerint a készülék 24:9 képarányú ultra-wide HD felbontása (1920×720) eddig nem látott léptékekig bővíti ki a harcteret. A Predator Z850 50 százalékkal szélesebb betekintést nyújt, mint a hagyományos 16:9 felbontások. Ezzel a gamer perifériás látását támogatja a termék, a legkülönfélébb játékműfajokban.

A tükörmentes ultrarövid vetítési távolságot garantáló technológia segítségével, a Predator Z850 120 col képátló vetítésére képes, már 47 centiméteres távolságból. A készülék lézer diódája 3000 Lumen fényerőre képes, a kontrasztarány 100 000:1. A lézer dióda izzó akár 30 000 óra üzemidőt is biztosít. A Predator Z850 opcionális vezetéknélküli HD szettel is használható, lehetővé téve az 1080p minőségvesztés nélküli streamelést. Így elkerülhető a szobában a kábelek okozta rendetlenség.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem lehet könnyű tizenhárom éven keresztül a csúcson lenni

csü ápr 7 , 2016
A Canon már tizenharmadik éve piacvezető a cserélhető optikájú fényképezőgépek piacán, amely a digitális tükörreflexes (DSLR) típusok mellett nagy tudású kompakt gépeket is magában foglal. A Canon saját eladási statisztikái szerint a magyar vásárlók közül is egyre többen választanak DSLR fényképezőgépet, Tavaly itthon is emelkedett ezek eladása. Az okostelefonok térhódítása […]
Kamera