Portfóliót bővít a Honor

1

okos-otthonA Honor több új telefont, valamint az intelligensház-piacra való belépését jelentette be a napokban. Az okosház-portfolió első három bejelentett terméke a Honor TV Box, a Honor Voice Router Pro és a Honor wifi Router. Mindhárom technológia célja, hogy megteremtse egy olyan okos otthon alapját, amelyben a különböző eszközök összekapcsolódhatnak egymással. Az intelligensotthon-piacra történő belépés bejelentése mellett a Honor bemutatta programozható okosgomb megoldásának továbbfejlesztett verzióját (Smart Key 2.0), az EMUI kezelőfelület 4.0-s technológiáit, a Honor 7 okostelefon új verzióját és aranyszínű változatát, valamint a Honor 4A és 4G telefonok Zero Turbo Run és a Honor 5X telefon Kung-Fu Panda változatát.

Ez is érdekes

One thought on “Portfóliót bővít a Honor

  1. Már nem azért,de a belinkelt gsm boltban 1 db azaz egy darab honor-t lehet kapni méghozzá méregdrágán.Inkább az ED vagy a speed akkor !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ez az egy esélyed van a zsaroló vírusok ellen

ked dec 29 , 2015
Mivel a zsaroló kártevők által titkosított adatokat nem lehet visszanyerni, a legfontosabb mind az otthoni, mind a vállalati felhasználók számára, hogy folyamatosan biztonsági másolatokat készítsenek adataikról — figyelmeztetnek a G Data szakemberei. Ideális esetben naponta készül ilyen másolat, amelyet azután a számítógéptől teljesen külön tárolunk, ami azt jelenti, hogy a […]
vírus gyógyszer