Podcasttal pótolná az Origó eladásával keletkezett űrt a Magyar Telekom

Kollégái műsorvezetésével indított podcast csatornát a Magyar Telekom.

A Magenta podcast célja, hogy digitális kötődéssel érdekességeket és tudást, példaértékű történeteket, valóban hasznos ajánlásokat nyújtson hallgatói számára, érthetővé és könnyebbé téve ezáltal az eligazodást mindennapjainkban. A podcast csatorna egyaránt szól azokhoz, akik még csak ismerkednek a technológia kínálta lehetőségekkel és azokhoz, akik már jártasak benne: a végeredmény szórakoztató és tartalmas párbeszéd mindennapi életünkről és a minket körülvevő a digitális világról — legalábbis, ezt tervezik a társaság észkombájnjai. A csatorna vendégei ismert szakértők és kevésbé ismert, tettrekész mindennapi hősök, ami közös bennük, hogy mindegyikük a saját területének kiemelkedő alakja, jövőbe tekintő szemlélettel, példamutató teljesítménnyel és laza stílussal. Az epizódokban velük beszélget Korpa Melinda és Mantz László, a Magyar Telekom tartalomszerkesztői.

„Az új digitális platformunk kiválóan kiegészíti korábban indított, párbeszédre építő aktivitásainkat: a MOST Fórum rendezvény-sorozatot és a Pont.MOST blogunkat. Mindhárom csatornán olyan témákról beszélgetünk, amelyek mindenkit érintenek, amelyekben alapvető és tömegek életét befolyásoló digitális változások zajlanak. Azt szeretnénk láttatni, hogy a digitalizáció az élet minden területén segítségünkre van – kiemelten a jelen helyzetben. Megannyi téma van előttünk, melyeket újonnan indított podcast csatornánkon közérthetően, könnyed stílusban dolgozunk fel, mindezt egyszerűen, bárki számára elérhető módon.” – nyilatkozta Kutas István, a társaság kommunikációs igazgatója. A Magenta Podcast stratégiai partnere a BETONE STUDIO, a műfaj egyik legprofesszionálisabb hazai képviselője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A GVH lezárta a DIGI és az Invitel fúziójának ismételt vizsgálatát

csü márc 19 , 2020
2018 végén félrevezető információszolgáltatás miatt vonta vissza a GVH a DIGI-Invitel fúzióról hozott döntését, és újranyitotta a fúzió vizsgálatát. Az ismételt eljárás most lezárult, összesen 82 települést érintő beavatkozással. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2018 májusában – feltételek és kötelezettségek előírása mellett – járult hozzá, hogy a DIGI Távközlési és Szolgáltató […]

Friss, ropogós