PocketBook Ultra: fényképezőgépet az e-könyv olvasóba

PocketBookUltraAz e-könyv olvasókat és tableteket gyártó PocketBook International S.A. a világon elsőként fényképezőgépet épített be legújabb termékébe, PocketBook Ultrába. Az 5 megapixeles, autofókusszal és LED vakuval ellátott fényképezőgéppel fényviszonytól függetlenül kiváló minőségben rögzíthetők a kinyomtatott szövegek, amelyeket az e-könyv olvasón található alkalmazás felismer, és szerkeszthető formátumúvá alakít. A 162,7×106,7×7,9 mm méretű PocketBook Ultra újgenerációs HD felbontású, LED világítású E Ink Carta kijelzője a készülék teljes első felületét elfoglalja, így a fényképezőgép és a lapozó gombok az e-könyv olvasó hátuljára kerültek.

A négygigás belső memória és a microSD kártya bemenet egy egész könyvtár tárolására alkalmas, míg az egy gigahertzes processzor és 512 mega RAM zökkenőmentes és gyors lapozást biztosít a gyártó szerint. Az új e-könyv olvasó több mint húsz szöveg- és képformátumot támogat, és telepített ABBYY Lingvo szótárakkal kerül forgalomba. A készüléken MP3 formátumú zenék és hangoskönyvek is lejátszhatók. A PocketBook Ultra felülete beépített mágneseket tartalmaz, amely lehetővé teszi a különböző kiegészítők biztos rögzítését. A készülék smaragdzöld, fehér és sötétbarna színekben lesz elérhető a hivatalos viszonteladóknál 61 900 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Klassz: így vehetjük el a hackerek életkedvét

sze szept 17 , 2014
Ma már majdnem olyan veszélyes az internet használata, mint hajnalban utazni a 4-es, 6-os villamoson. A Kaspersky Lab szakemberei szerint némi odafigyeléssel, ha meg nem is szüntethetjük a veszélyt, azért a kockázatokat csökkenthetjük. Nehezítsük meg a hackerek dolgát: minden eszközünket tartsuk naprakész állapotban az összes rendelkezésre álló biztonsági és firmware […]
hacker

Friss, ropogós