Piacon a Novell ZENworks Mobile Management 3.0

byodA NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a Novell ZENworks Mobile Management 3.0. A megoldás lehetővé teszi az informatikai szakemberek számára, hogy egyszerűen felügyeljék a vállalati infrastruktúrán belül használt, céges és privát tulajdonú készülékeket, mobileszközöket és számítógépeket. A legfrissebb kiadás támogatja a Samsung vállalati mobilos megoldásait és biztonsági platformját, illetve az Apple vállalati felhasználóknak szánt programjait is.

„Fontos mérföldkő a Novell ZENworks Mobile Management fejlesztésében a Samsung Knox-támogatás elindítása, hiszen így a legnagyobb mobilgyártó eszközeihez nyújthatunk integrált, vállalati szintű szolgáltatásokat. Ezáltal számos hasznos Knox-funkció érhető el a Novell mobileszköz-felügyeleti megoldásán keresztül. Például elkülönítve használhatók a privát és vállalati alkalmazások a biztonságos konténerek segítségével, és megtiltható az alkalmazott saját programjai számára, hogy céges tartalmakat érjenek el. Ez nagyobb biztonságot garantál a szervezet érzékeny adatai számára” – mondta Hargitai Zsolt, a magyarországi képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az oroszok már a lengyelek spájzába is befészkelték magukat

csü okt 16 , 2014
Az orosz tiszteletbeli konzul által képviselt cégre bízták rá Varsóban kulcsfontosságú lengyel állami intézmények informatikai rendszerének fejlesztését. A Gazeta Polska értesülése szerint az informatikai megrendelések Andrzej Bendig-Wielowiejski személyéhez kötődnek, aki 2007 óta Oroszország tiszteletbeli konzulja Lengyelországban. A Rzeczpospolita című napilap közlése szerint a jelenlegi konzul 1991-ben egy szczecini számítástechnikai cég […]