Pénz nem számít, ha sokáig bírja

Egyre kevesebb háztartásban akadályozza az internetezést valamilyen eszköz hiánya, de a többfős háztartásban élő internetezőknek még így is a 45 százaléka számolt be arról, hogy nincs otthon elég gép, nincs router, vagy az internet megosztása során nagyon visszaesik a sebesség — áll az NMHH friss jelentésében. Az is látható, hogy az internetezők között egyre több a digitális világban jártas felhasználó. Az okostelefonosok 80 százaléka végez online tevékenységet a telefonján – leginkább a naptárt vagy az emlékeztetőt, a levelezést és az időjárás-jelentést nézik meg az interneten, míg legutóbbi felmérés óta pedig leginkább az online csevegés aránya nőtt meg. A vásárlási szempontok közül csak közepesen fontos, hogy az okostelefon olcsó legyen, toronymagasan vezet viszont az az igény, hogy sokáig bírja az akkumulátora.

A mobilinternetezésnél egy év alatt jelentősen nőtt az olyan mobil útválasztó eszközök (routerek) használata, amelyekkel akár öt eszköz között is megosztható a mobil internet (szemben a csak egy felhasználót kiszolgáló adatkábellel és USB-stickkel).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

E-útdíj: bemutatták a HU-GO Mobilt

pén ápr 18 , 2014
Bemutatták a HU-GO Mobil alkalmazást, amivel a 3,5 tonnánál nagyobb össztömegű tehergépjárművek vezetői regisztráció nélkül, virtuális bankkártyával fizethetik ki az útdíjat – közölte az MTI-vel a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. (NMF). Az alkalmazás Android és iOS operációs rendszereken már fut, de fejlesztés alatt áll Windows Phone platformra is. A közlemény szerint […]
VISA bank