Pénz nem számít: 2,4 milliárdot költünk egy robotikai verseny döntőjének megrendezésére

3

Magyarország kormánya döntött a World Robot Olympiad 2019. nemzetközi verseny döntőjének hazai megszervezésének támogatásáról – erről jelent meg egy határozat a legutóbbi Magyar Közlönyben. A közlöny szerint a kormány a pénzügyminisztert arra kérte fel, hogy a verseny kiadásaira 2,4 milliárd forint forrást biztosítson.

3 thoughts on “Pénz nem számít: 2,4 milliárdot költünk egy robotikai verseny döntőjének megrendezésére

  1. Kedves adófizetők!

    Kérem adakozzanak az új robotvallás megalapításához, kell a pénz a Robo Dóm stadionok megépítéséhez. Kérjük a felajánlásokat címzetten a NAV-hoz utalni szíveskedjenek.

    Köszönettel: Varga Mihály pénzügyminiszter

  2. Emberek meghalnak a magyar kórházakban, mert ha egy kicsit is drágább egy vizsgálat vagy kezelés, akkor a beteg nem kapja meg. Persze vannak kivételek?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ennyit tudnak az angol politikusok: múló hóbortnak gondolta az e-mailt a brit kormányzat

hét dec 31 , 2018
Frissen nyilvánosságra hozott brit levéltári dokumentumok tanúsága szerint a londoni miniszterelnöki hivatal negyedszázaddal ezelőtt kezdett komolyabban foglalkozni az internetszolgáltatás előfizetésének gondolatával, de a Downing Street illetékesei akkoriban meg voltak győződve arról, hogy az email az újdonság varázsának múltával nem lesz tartósan fennmaradó eszköze az üzenetek továbbításának. A napokban nyilvánosságra hozott […]
e-mail

Friss, ropogós