Példásan döntött a Bónusz Brigád

Kaprinay-Zoltan-Bonusz-BrigadMég csütörtökön hívta fel a figyelmet a magyarnarancs.hu, hogy a Bónusz Brigádon Bogár László, a “sajátos” nézeteiről ismert közgazdász előadást kínálják az akciós ajánlatokra fogékony olvasóknak. A Bónusz Brigád példás gyorsasággal reagált a Narancsblog bejegyzésére:

Tisztelt Olvasók!
A Bónusz Brigád levette a Narancsblog „A Bónusz Brigád segít leleplezni a zsidók titkos tervét az emberiség kiirtására”posztjában említett, „Globális háborúk örvényeiben – Belépőjegy Bogár László előadására a Felelős Szülők Iskolájába” című ajánlatot. Azért döntöttünk így, mert a Bónusz Brigád elítéli embercsoportok faji, vallási, identitás vagy szociális helyzet alapján való megkülönböztetését. Az ajánlat közzétételével hibát követtünk el.
Bónusz Brigád

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Még mindig a tévé a kedvenc

szo szept 26 , 2015
Ma már fontos szerepet játszik az okostelefon, tablet, illetve a pc és a laptop is a videós tartalmak fogyasztásában: ezeken az eszközökön a magyarok negyven százaléka szokott filmeket és sorozatokat nézni – hétből egy válaszadó pedig napi rendszerességgel teszi ezt. Átlagosan egy-egy órát töltenek vele azokon a napon, amikor ezeket az […]

Friss, ropogós