PayPal workshop: mindent az e-kereskedelemről

paypalAz online pénzügyi szolgáltató PayPal először tart szakmai workshopot Magyarországon. A május 6-én, a Spoon Hajón megrendezett eseményen az e-kereskedelem új trendjei és a hozzá kapcsolódó várakozások lesznek terítéken. Az esemény témái aktuálisak és relevánsak minden online kereskedő számára.

A résztvevők képet kaphatnak a kelet-közép európai és kiemelten a magyarországi e-kereskedelmi trendekről, valamint a esettanulmányokon keresztül ismerhetik meg a sikeres marketing és PayPal integráció lépéseit. A prezentációkon szóba kerülnek majd az olyan témák is, mint az online konverzió növelése, a hitelesség kérdése és az online vásárlók minél hatékonyabb aktivizálásának lehetőségei.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Wifi-vel csábítják a fiatalokat

hét máj 5 , 2014
Wifi-hozzáférést biztosít a jövőben a kanadai nemzeti parkok és a történelmi helyszínek látogatói számára a Parks Canada, hogy így csábítsa a természetbe a fiatalabb generáció képviselőit. Az észak-amerikai ország látványosságait, például a Sziklás-hegységet vagy a Fundy-öblöt felügyelő nemzeti hatóság bejelentése szerint 25-50 hotspotot üzemelnek be még idén, ezek száma a […]

Friss, ropogós