Pályacsúcsot ért el a Facebook

Facebook-1-milliardA Facebook fennállása óta először történt meg, hogy egyetlen nap alatt egymilliárd ember használta. “Elérkeztünk egy mérföldkőhöz, először történt meg, hogy egymilliárd ember használta a Facebookot egyetlen napon. Hétfőn a Föld lakói közöl minden hetedik használta a Facebookot ahhoz, hogy kapcsolatba léphessen barátaival, családjával” — adta hírül csütörtökön saját Facebook-oldalán Mark Zuckerberg, a közösségi oldal alapítója.

A közösségi oldalnak júniusi közlése szerint mintegy 1,49 milliárd felhasználója van, akik havonta legalább egyszer bejelentkeznek rá. 65 százalék, mintegy 968 millió ember minden nap használja. A Facebookot Zuckerberg hozta létre 2004-ben, amikor még a Harvard Egyetem diákja volt. A közösségi oldalon 2012 októberében regisztrált az egymilliomodik felhasználó. Zuckerberg csütörtöki posztjában további növekedést vetített előre. “Ez az első alkalom, hogy elértük ezt a mérföldkövet, és ez csak a kezdet az egész világ összekapcsolásához” – írta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Fáj a fejed? Fogd rá a wifi-re és perelj!

szo aug 29 , 2015
Egy 39 éves újságírónőről azt állapították meg, hogy az elektromágneses sugárzás miatt lett 85 százalékos rokkant. Állítólag világszerte több ezren szenvednek elektromágneses hiperszenzitivitásban. A tünetek: fejfájás, szédülés, hányinger, kiütések, súlyosabb esetekben szív- és keringési problémák. Egy (tolouse-i) bíróság most először erősítette meg ennek a betegségnek a létezését (Valahogy meggyőzőbb lenne, […]

És még ez is...